Jen pár dní po své premiéře se na plátně letního kina v Tuchlovicích představí divácky očekáváný film Zápisník alkoholičky. V hlavní roli podává strhující herecký výkon Tereza Ramba.

Snímek režiséra Dana Svátka se vrací k tématu pití a alkoholu. Tentokrát z pohledu ženské závislosti. A stejně jako v případě tragikomedie Úsměvy smutných mužů vychází ze skutečných prožitků. Ty na svém blogu Zápisník alkoholičky sdílela Michaela Duffková, která za svou autentickou zpověď získala cenu Magnesia Litera.

Mladá, krásná a úspěšná žena se vdá, stane se maminkou a plánuje si budoucnost. Vlastně jí nic nechybí, občas si dá jednu skleničku, někdy i dvě. A pak už opravdu poslední. Až se najednou ocitá
úplně na dně. Jak těžké je si problém s pitím přiznat? Proč není překážkou závislosti ani malé dítě?

Areál bude otevřený od 16:00.
Film promítáme cca od 21:30.

Stálou součástí areálu je po zuby ozbrojený stánek s občerstvením, v jehož rámci bude celé odpoledne pracovat na plné obrátky udírna plná těch nejvoňavějších klobás přímo od řezníka, dále se návštěvníci mohou nově těšit na pizzu a kuřecí křídla.
Na čepu budou připravena zasáhnout nitra Vašich chuťových buněk piva z pivovaru Máša a nebude chybět ani ta nejznámější pochoutka k dobrému filmu – popcorn.
Těšíme se na Vaší návštěvu!
Vstupné: 120 Kč.
Film je nepřístupný dětem do 15 let.

Kategorie: Program kina

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *